Türkiye Muhasebe Standartları Sempozyumu Seferihisar'da Gerçekleşti

Urla Belediye Başkanı Burak Oğuz, Seferihisar’da düzenlenen 17. Türkiye Muhasebe Standartları Sempozyumu’na katıldı. 19.9.2019 10:45:47
Türkiye Muhasebe Standartları Sempozyumu Seferihisar'da Gerçekleşti

Urla Belediye Başkanı Burak Oğuz, Seferihisar’da düzenlenen 17. Türkiye Muhasebe Standartları Sempozyumu’na katıldı. “Finansal Raporlamaya Değer Katmak” başlıklı sempozyumunda konuşma yapan Başkan Oğuz, “Mali Müşavirlik rozetini takmaktan her zaman gurur duydum” dedi.

Konuşmasına devam eden Başkan Oğuz şunları söyledi; “Bugün burada hem Belediye Başkanı hem de Mali Müşavir olarak sizlerle olmak benim için çok mutluluk ve gurur verici. Asıl mücadelemiz içerdeki başarı değil ülkenin başarısı olduğunu ifade etmek isterim. Burada çok değerli hocalarımız ve meslektaşlarımız var. Onlardan çok şeyler öğrenip, takip edeceğiz. Bizlerde bulunduğumuz yerlerde bunu en iyi şekilde temsil edeceğiz”