Urla'da Kadın Üreticilere Destek

Urla Belediyesi ile S.S Gülbahçe Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi arasında işbirliği protokolü imzalandı. 14.10.2019 08:27:43
Urla'da Kadın Üreticilere Destek

Protokol kapsamında ilçedeki kadınların üretimlerine destek olmak, yapılan faaliyetlerde temel ihtiyaçları karşılama ve kadın emeği konusunda farkındalık çalışmaları hedefleniyor. Gülbahçe Kadın Kooperatifi Başkanı Semra Yıldız ve Yönetim Kurulu Üyeleri, işbirliği için Urla Belediye Başkanı Burak Oğuz’a teşekkür etti.

Urla Belediye Başkanı Burak Oğuz "Kooperatiflerimize her zaman sahip çıktık ve daha çok kooperatifleşmenin destekçisiyiz. Yürütülen çalışmalarda işbirliği yapmaktan mutluyuz. Urla Belediyesi olarak kadınlarımıza, Kooperatiflerimize, üreticilerimize destek olmak önceliğimizdir. Birlikte güzel işler yapacağımıza eminim. İşbirliğimizin hayırlı olmasını dilerim” dedi.