Yunanistan'dan Başkan Oğuz'a Ziyaret

İzmir Giritliler Dernek Başkanı Adnan Kavur, Girit Kandiya Alaçatılılar Dernek Başkanı Kristina Hacıadam ve mübadele döneminde Yarımada Bölgesi’nden Yunanistan’a göç edenlerin torunları Urla Belediye Başkanı Burak Oğuz’u ziyaret etti. 28.10.2019 18:04:26
Yunanistan'dan Başkan Oğuz'a Ziyaret

İzmir Giritliler Dernek Başkanı Adnan Kavur, Girit Kandiya Alaçatılılar Dernek Başkanı Kristina Hacıadam ve mübadele döneminde Yarımada Bölgesi’nden Yunanistan’a göç edenlerin torunları Urla Belediye Başkanı Burak Oğuz’u ziyaret etti. Urla Belediye Başkanı Burak Oğuz “Bizler Ege’nin insanlarıyız. Özelliklerimiz, kültürlerimiz, yemeklerimiz aynı. Aranızda Urlalıların torunları da var. Nazik ziyaretiniz beni fazlasıyla mutlu etti” dedi. Girit Kandiya Alaçatılılar Dernek Başkanı Kristina Hacıadam, Başkan Oğuz’a misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederek plaket takdim etti. Urla Belediye Başkanı Burak Oğuz da kendilerine Urla’ya özgü hediyeler verdi.