Ulu Önder Anıldı

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk, aramızdan ayrılışının 81. Yılında Urla’da anıldı. 10.11.2019 14:14:57
Ulu Önder Anıldı

Anma programı, Urla Cumhuriyet Meydanı’nda çelenk sunma töreni ile başladı. Törene Urla Kaymakamı Önder Can, Garnizon Komutanı Deniz Albay Cem Bayram, Urla Belediyesi Başkan Vekili Meltem Bodrumlu, Urla Cumhuriyet Başsavcısı Tuncay Çelik, belediye meclis üyeleri, birim müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının ve siyasi partilerin temsilcileri ile Urlalılar katıldı. Çelenk sunma töreninin ardından saat 09:05’te Urla’da hayat durdu.

Cumhuriyet Meydanı’ndaki törenin ardından program Hakan Çeken Kültür Merkezi’nde devam etti.