URLA’DA YANAN YERLER YENİDEN YEŞERECEK

Türkiye genelinde düzenlenen Geleceğe Nefes kampanyasıyla 11 Milyon ağaç dikimi gerçekleşti. Urla’da da Demircili Mahallesi’nde yanan ormanlık alanda gerçekleşen fidan dikimiyle küle dönen yerler yeniden yeşerecek. 11.11.2019 14:47:15
URLA’DA YANAN YERLER YENİDEN YEŞERECEK

11 Kasım 2019 Pazartesi günü saat 11.11’de başlayan ağaç dikimine, Urla Belediye Başkanı Burak Oğuz, Urla Kaymakamı Önder Can, Urla Garnizon Komutanı Deniz Albay Cem Bayram, Urla İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Adem Aydoğdu, Urla İlçe Emniyet Müdürü Güray Aksüt, Birim Müdürleri, Sivil Toplum Kuruluşları ve öğrencileriler katıldı.

Daha yeşil bir Urla için kampanyaya destek veren Başkan Burak Oğuz: “Küle dönen alanlarımızı yeniden yeşerterek geleceğimize nefes olacağız. Doğamıza sahip çıkarsak, geleceğimize de sahip çıkmış oluruz. Yerel Yönetimler olarak bu kampanyaları her zaman destekleyeceğiz. Daha yaşanabilir bir Urla için de çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek” dedi.