24 Kasım Öğretmenler Günü Coşkuyla Kutlandı

Seferihisar Kaymakamımız ve Urla Kaymakam Vekilimiz İlhan Abay, Urla Garnizon Komutanımız Deniz Albay Cem Bayram, Urla Cumhuriyet Başsavcımız Tuncay Çelik, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz İzzet Gündüz, Birim Amirlerimiz, Sivil Toplum Kuruluşlarımızın Temsilcileri, öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz ile birlikte 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Hakan Çeken Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa katıldık. 25.11.2019 15:00:00
24 Kasım Öğretmenler Günü Coşkuyla Kutlandı

Seferihisar Kaymakamımız ve Urla Kaymakam Vekilimiz İlhan Abay, Urla Garnizon Komutanımız Deniz Albay Cem Bayram, Urla Cumhuriyet Başsavcımız Tuncay Çelik, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz İzzet Gündüz, Birim Amirlerimiz, Sivil Toplum Kuruluşlarımızın Temsilcileri, öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz ile birlikte 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Hakan Çeken Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa katıldık. Vatanımıza, Cumhuriyetimize ve Atatürk devrimlerine bağlı nesiller yetiştiren tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü bir kez daha kutluyorum.