1000 organ bağışçı hedefine ulaştık.

Gazeteci Yazar Tuluhan Tekelioğlu’nun hazırladığı ve 3-9 Kasım Organ Bağışı Haftası nedeniyle İzmir’de 5 gündür sürdürdüğü kampanyada “1000 organ bağışçı hedefine” ulaşmasının mutluluğunu birlikte paylaştık. 8.11.2017 13:54:15
1000 organ bağışçı hedefine ulaştık.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Aziz Kocaoğlu, Konak Belediye Başkanımız Sema Pektaş, Karşıyaka Belediye Başkanımız Hüseyin Mutlu Akpınar, Buca Belediye Başkanımız Levent Piriştina, Gaziemir Belediye Başkanımız Halil İbrahim Şenol ve Dikili Belediye Başkanımız Mustafa Tosun ile birlikte katıldığımız törende 1000 bağışçı hedefinin aşılması sebebiyle lokma döküldü, kampanya İzmirliler ile Konak Meydanı’nda paylaşıldı. İzmir’in şimdiki hedefi ise yılsonuna kadar 3 bin bağışçıya ulaşmak. Bağış kampanyasına katılan Urlalı hemşehrilerime teşekkür ederken, kampanyaya Urla halkının desteğini sürdürmesi konusunda çabalarımızın süreceğini belirtmek istiyorum.