EMLAK VE ÇEVRE TEMİZLİK VERGİSİNİ ÖDEMEYİ UNUTMAYINIZ!

Emlak Vergisi tahsilatı her yıl Mayıs ve Kasım aylarında yapılmaktadır. Emlak Vergisi ve Çevre Temizlik Vergisi (iş yerleri ve kuyu suyu kullanan meskenler için) ikinci taksiti ödeme süresi 30 Kasım 2017’de sona erecektir. 22.11.2017 10:45:08
EMLAK VE ÇEVRE TEMİZLİK VERGİSİNİ ÖDEMEYİ UNUTMAYINIZ!

Mükelleflerimizin mağdur duruma düşmemeleri için belirtilen süre içinde vergilerini ödemeleri gerekmektedir. Belediye hizmet binası Mali Hizmetler Müdürlüğü Emlak Servisi veznelerinde hafta içi mesai saatleri içerisinde nakit ve kredi kartı ile ödeme yapılabilmektedir.

Belediyemizin T.Halk Bankasında bulunan hesabına havale ile, Posta Çeki hesabı ile ve e-belediyecilik uygulaması kapsamında www.urla.bel.tr  web adresinden online olarak da tahsilat yapılabilmektedir.

Ödeme süresi içinde ödenmeyen vergiler için 6183 sayılı kanun gereğince gecikme zammı uygulanacak olup, mükelleflerimizin gecikme zammına maruz kalmamaları için belirtilen güne kadar vergilerini ödemeleri önemle duyurulur.

Başvuru Yapılacak Birim : Mali Hizmetler Müdürlüğü / Emlak Servisi

Banka Hesap Numarası    : T.Halkbank Urla Şubesi / 07000003