Urla için birlikte çalışacağız

Urla Esnaf Odası Başkanı Ahmet Birol Aydınhan, yeni seçilen yönetim ve denetim kurulu üyeleri ile birlikte Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar’a teşekkür ziyaretine geldi. 8.2.2018 16:11:38
Urla için birlikte çalışacağız

Geçtiğimiz günlerde yapılan genel kurulda Urla esnafının onayını alarak görevi devralan Aydınhan ve arkadaşları, Belediye Başkanı Sibel Uyar’a “Urla için birlikte çalışalım” çağrısında bulundu. Esnaf Başkanı Ahmet Aydınhan, başta hizmet binası olmak üzere yoğun bir tempoyla çalıştıklarını belirtti.

Urla esnafına öncelik

Belediye Başkanı Sibel Uyar ise Nisan ayı sonunda yapılacak Uluslararası 4.Enginar Festivali’ne hazırlıkların yoğun biçimde başladığını anlattı. Geçen yıl enginarın topraktaki kazancının 24 milyon lirayı bulduğunu belirten Başkan Uyar, “Bu ekonomik hacmin içerisinde hizmet sektörü yok. Bu festivalimiz bizim açımızdan önemli bir ekonomik değerdir. Hazırlıklarımızı bu değerimizi korumaya ve yükseltmeye göre yapıyoruz” dedi. Başkan Uyar, Urla Esnaf Odası ile yapılacak protokol ile festivalde oda üyelerine yönelik öncelikler sağlanacağını da kaydetti.