Çanakkale Şehitleri anıldı

18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 103. Yıldönümü kutlaması ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla Urla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen program Urla Hakan Çeken Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. 19.3.2018 13:37:49
Çanakkale Şehitleri anıldı

Cengiz Aytmatov Sosyal Bilimler Lisesi öğrencilerinin hazırlamış olduğu programa Urla Kaymakamı Önder Can, Garnizon Komutanı Albay Erol Çevik, Urla Belediye Başkan Yardımcısı Emine Sağlambaş, Cumhuriyet Başsavcısı Tuncay Çelik, İlçe Milli Eğitim Müdürü İzzet Gündüz, protokol üyeleri, öğrenciler ve Urla halkı katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın seslendirilmesinin ardından 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 103. Yıldönümü dolayısıyla düzenlenen resim, şiir, kompozisyon ve şiir okuma yarışmasında dereceye giren öğrencilere teşekkür plaketleri verildi.

Mehmet Akif Ersoy’un “Çanakkale Şehitlerine” şiirini en güzel seslendirerek birinci olan Gülay Deviren ise şiiri okudu. Tören, öğrencilerin hazırlamış olduğu Şehitler sunusu ve drama gösterisi ile son buldu.