Urla Şoförler Odası’na Başkan Uyar’dan kutlama ziyareti

Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, CHP İlçe Başkanı Hakan Özbadur, Belediye Meclis Üyesi Oben Sezer ile birlikte Motorlu Araçlar ve Şoförler Derneği Başkanlığı’na yeniden seçilen Günay Öz ve Yönetim Kurulu’na nezaket ziyaretinde bulundu. 30.3.2018 15:10:34
Urla Şoförler Odası’na Başkan Uyar’dan kutlama ziyareti

Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, kentte yapılan altyapı çalışmaları nedeniyle kazı yapılan alanların Uluslararası Enginar Festivali’ne kadar bitirilmiş olacağını belirtti. Önümüzdeki hafta, Urla Kaymakamlığı, Emniyet Müdürlüğü ve diğer kurumların da katılacağı bir toplantıda uluslararası festival günlerindeki ulaşım ve diğer alanlarda alınacak önlemlerin tartışılacağını belirten Belediye Başkanı Sibel Uyar, “Bu toplantıya Esnaf Odamız ve Şoförler Odamızı da davet edeceğiz. Sizler de alınması gereken önlemlere dair düşüncelerinizi, önerilerinizi hazırlarsanız, bu toplantıda tartışacağız” dedi.

Sohbet sırasında Urla hattındaki minibüslerin Büyükşehir Belediyesi’nin “İzmirkart” sistemine geçişi de gündeme geldi. Oda Yönetim Kurulu Başkanı Günay Öz, mevcut garaj alanının da yetersiz kaldığına işaret ederken, Belediye Başkanı Sibel Uyar, “Mevcut garajı şantiyelerimizin de olduğu daha büyük bir alana taşıyacağız. Boşalan yerde de hizmet binamızı yapacağız. Bu çalışmalarımıza ilişkin projeler tamamlandı” dedi.