Başkan Sibel Uyar ve halk festivali “İzmir Marşı” ile kapattı

Uluslararası 4. Urla Enginar Festivali’nin kapanışında İzmir Marşı coşkusu yaşandı. Belediye Başkanı Sibel Uyar, Büyükşehir Belediyesi Pop Orkestrası’nın çaldığı İzmir Marşı’nı söylerken, ellerinde Türk bayrakları ile festivali izlemeye gelenler bu coşkuya ortak oldu. 29.4.2018 19:45:06
Başkan Sibel Uyar ve halk festivali “İzmir Marşı” ile kapattı

Kapanış töreninde Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, festivalde kullanılan sahneyi tasarlayan sanatçı ve ahşap oyma konusunda önemli eserler üreten Halil Alişan’a plaket verdi teşekkür etti. Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, festivale katkıda bulunanlara da teşekkür ederken, “Bu yıl 4. Festivalimizi tamamladık. Bu festivalimizi artık dünya tanıyor. Böylesi bir başarıda önemli bir ekip çalışması ve birçok kişinin emeği ve çabası var. Herkese ayrı ayrı teşekkür ediyor, kutluyorum” dedi.