Streetball Turnuvası Urla’da coşkuyla başladı

Urla Belediyesi tarafından düzenlenen Streetball Turnuvası Urla’da coşkuyla başladı. 19.5.2018 19:45:00
Streetball Turnuvası Urla’da coşkuyla başladı

Urla Belediyesi, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün gençliğe armağan ettiği 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla 4. Streetball Turnuvası’nı Urla Cumhuriyet Meydanı’nda düzenledi.

Turnuva Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar ve Türkiye Basketbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Beşok’un hava atışlarıyla start aldı.

Coşkuyla başlayan turnuvanın açılışına Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, Türkiye Basketbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Beşok, Urla Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Birol Aydınhan, Yarımada Spor Kulübü Başkanı Alper Günkızıl, sporcular ve Urla halkı katıldı.

Atamızın izinden gitmeye devam edeceğiz

Turnuvaya katılan gençlere teşekkür ederek başarılar dileyen Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar;”Bu önemli günü bizlere milli bayram olarak miras bırakan Atamızın izinden gitmeye, varoluş mücadelemizi coşkuyla, heyecanla, gururla yaşamaya devam edeceğiz. Genç arkadaşlarım, unutmayınız ki, birinci vazifeniz, Bağımsız Türkiye Cumhuriyeti’ni, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir. Muhtaç olduğunuz kudret, damarlarınızdaki asil kanda mevcuttur” dedi.

Minikler, küçükler, yıldızlar, gençler ve büyükler olmak üzere 60 takım ve 240 sporcunun yer aldığı turnuvada iki gün boyunca 108 maç yapılacak. 20 Mayıs Pazar (Yarın) günü oynanacak final karşılaşmalarından sonra dereceye giren basketbolcular için saat 21:00’de Urla Cumhuriyet Meydanı’nda ödül töreni yapılacak.