TYF Türkiye Optimist Takım Şampiyonu Göztepe oldu

Türkiye Yelken Federasyonu Türkiye Optimist Takım Şampiyonası Torasan Mahallesi’nde Göztepe Spor Kulübü Yelken Şubesi ev sahipliğinde gerçekleşti. 12.8.2018 19:05:23
TYF Türkiye Optimist Takım Şampiyonu Göztepe oldu

09-12 Ağustos tarihleri arasında düzenlenen TYF Türkiye Optimist Takım Şampiyonası’na, TYF Türkiye Şampiyonası sıralamasındaki ilk 16 takım katıldı. Dereceye giren takımlar için Göztepe Spor Kulübü Yelken Şubesi Torasan-Urla Tesisleri’nde ödül töreni düzenlendi. Törene, Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Sırrı Aydoğan, TYF Başkanı Özlem Akduru ve Urla Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Hüseyin Solmaz katıldı.

4 günde gerçekleşen 16 müsabaka sonucunda yapılan puanlamaya göre Göztepe Yelken kulübü Türkiye Şampiyonu olurken İskenderun Yelken Kulübü ikinci, ARKAS Çeşme Yelken Kulübü üçüncü oldu.

Ödül törenin de konuşan TYF Başkanı Özlem Akduru; “Mücadele eden tüm sporcularımızı tebrik ederim. 2020 olimpiyatları için yurtdışındaydım. Ve iki sporcumuz yapılan yarışmalarda ilk 8’e kalarak ülkemizi olimpiyatta temsil etmeye hak kazandı. Bu benim için oradayken çok büyük bir gururdu. İnşallah sizleri de ileri zamanlarda oralarda göreceğiz” dedi.