Başkan Uyar yatırımları denetledi

Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, ilçede yapımı devam eden bazı projelerin yatırım süreçlerini yerinde denetledi. Başkan Yardımcısı Hüseyin Özdemir, Fen İşleri Müdürü Güner Özlük ve teknik kadronun katıldığı gezide önce 544 Evler bölgesinde yapımı süren yol, asfalt, aydınlatma ve çevre düzeni çalışmalarını gezen Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, bölgede yaşayanların da istek ve önerilerini dinledi. 27.9.2018 20:41:06
Başkan Uyar yatırımları denetledi

Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, daha sonra Kent Merkezi’ndeki Tarihi Arditi Köşkü’nün onarım çalışmalarını yerinde izledi.

Başkan Uyar, ardından ise Zeytinalanı’nda Muammer Aksoy Caddesi’nin yapım çalışmalarını gezdi. Altyapısı tamamlanan cadde ve sokakların çevre düzeni ve diğer işlerinin kısa sürede tamamlanacağını belirten Başkan Sibel Uyar, buradan yapımı süren İskele Mahallesi’ndeki Tanju Okan Parkı ve hemen arkasında yer alan spor tesislerini gezdi bölgedeki yurttaşlarla söyleşti.

Tamamlanma aşamasına gelen iki tenis sahası, bir basketbol sahasından oluşan spor tesislerinin bölgenin önemli bir ihtiyacını karşılayacağını söyleyen Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar’a sohbet ettiği bazı yurttaşlar teşekkür etti. Başkan Uyar, yatırımların kısa sürede tamamlanması için çalıştıklarını kaydetti.