AŞÇILIK KURSU ÖĞRENCİLERİNDEN BAŞKANA AŞURE İKRAMI

Urla Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü Aşçılık Kursu’nda eğitim gören kadınlar Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar’ı makamında ziyaret ederek aşure ikramında bulundular. 3.10.2018 14:22:09
AŞÇILIK KURSU ÖĞRENCİLERİNDEN BAŞKANA AŞURE İKRAMI

Başkan Uyar, Muharrem ayı dolayısıyla yaptıkları aşureyi paylaşan kursiyerlere teşekkür etti, “Aşçılık kursumuzda becerilerini daha da yükselten Urlanın üretken kadınları sizlerle gurur duyuyorum. Yemek yapmak çok güzel bir şey. Bu kurslar size yararlı olduysa ne mutlu bize. Aşure için çok teşekkür ederim. Aşure, birlik, beraberliktir benim için. Bu değerlere sahip çıkmanız da beni çok mutlu etti. İyi ki varsınız” dedi.

Kadınlar ise destekleri için Başkan Uyar’a teşekkür ederek, “Biz bu kursta çok şeyler öğrendik. 2 tane kursiyerimiz aşçılık belgesi aldı. Bir kursiyerimizde almak üzere. Öğretmen sayımız da arttı. İyi ki bu kursa gelmişiz. Hem eğleniyoruz hem öğreniyoruz” şeklinde konuştular.