Urla yeni parklara kavuşuyor

Urla Belediyesi kentteki yeşil alanlara yenilerini ekliyor. Belediye Başkanı Sibel Uyar, Fen İşleri Müdürlüğü’nce yapılan yeni parklarda incelemelerde bulundu. 4.10.2018 19:21:52
Urla yeni parklara kavuşuyor

Başkan Sibel Uyar, yenileme çalışmaları yapılan İskele Mahallesi’ndeki Tanju Okan Parkı’nda çalışmaları denetledi. Parkın hemen arkasında yapımında sona gelinen spor alanını İzmir Kültür ve Tabiat Varlıkları Koruma Kurulu Başkan ve üyeleri ile birlikte gezen Başkan Sibel Uyar, alan ile ilgili kurul üyelerine bilgiler verdi.

Daha sonra Özbek’te yapılan Mustafa Kemal Atatürk Parkı’nı gezen Başkan Uyar, mahalle halkıyla da sohbet etti. Park gezisini Kalabak’ta yapılan Greenway Parkı’nda sürdüren Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, Kalabak’ta belediyeye ait bazı alanlarda da incelemelerde bulundu.

Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, kentteki dinlence ve yeşil alanların korunması ve artırılması konusundaki planlamalar ve çalışmaların aralıksız süreceğini belirtti.