Urla’da aşure sevgi ve dostluk için karıldı

Urla Belediyesi Muharrem ayı dolayısıyla karışan aşure ikramında bulundu. Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar, Sivil Toplum Örgütlerinin başkan ve temsilcilerinin de katıldığı aşure ikramına kalabalık bir halk topluluğu da ilgi gösterdi. 5.10.2018 15:21:23
Urla’da aşure sevgi ve dostluk için karıldı

Urla Mini Meydan’da düzenlenen aşure dağıtımında önce dualar okundu, ardından aşureler paylaşıldı. Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, mutlu, huzurlu ve barış içerisinde yaşama dileğini yineledi, "Hiç bir ayrım gözetmeksizin bir olmak istiyoruz. Her birimiz aşureyi oluşturan tatlarız aslında. Hepimizin tadı var içerisinde. Ama bir araya geldiğimiz zaman çok daha güzel tatlar çıkarabiliyoruz. Aşuremiz bereketli olsun” dedi.