ÇYDD Urla’dan dayanışma yemeği

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Urla Şubesi tarafından Moya Park’ta dayanışma yemeği gerçekleşti. 5.10.2018 23:14:10
ÇYDD Urla’dan dayanışma yemeği

Düzenlenen yemeğe Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, Meclis Üyeleri, Dernek yöneticileri ve Urlalılar katıldı. Derneğin Urla’da çok güzel işlere imza attığını belirten Uyar; “ Urlamızda gerçekten güzel işler oluyor. Derneğin çocuklarımızın geleceği, onların eğitim için yapmış oldukları işler bizi çok mutlu ediyor. Geleceğimiz çocuklarımıza emanet ve bu yüzden onların eğitimi için elimizden geleni yapmamız gerekir. Bu akşam burada olan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Urla Şubesi Başkanı Sibel Bavli ise, “Çocukların eğitimini dernek olarak çok önemsiyoruz. Her geçen yıl ilçemizde burs alan öğrenci sayımız artıyor. Onların geleceği, bizim geleceğimizdir. Destek olan herkese çok teşekkür ederim” şeklinde konuştu.