URLA’DA “MUHTARLAR GÜNÜ” KUTLANDI

19 Ekim Muhtarlar günü dolayısıyla Urla’da program düzenlendi. Program Urla Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen çelenk sunma töreni ile başladı. Tören saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla sona erdi. 19.10.2018 11:08:50
URLA’DA “MUHTARLAR GÜNÜ” KUTLANDI

Törenin ardından Park Kave’de Urla Kaymakamı Önder Can, Garnizon Komutanı Albay Erdal Tokgöz, Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, Muhtarlarla bir araya geldi. Kahvaltının ardından Kaymakam Önder Can ve Başkan Sibel Uyar, Muhtarların gününü kutlayarak plaket ve hediyeler verdi.

Demokrasimizin yapı taşlarından Muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Gününü kutluyorum diyen Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar; “Muhtarlarımızla her zaman birlik içinde çalıştık. Onlar bizler için ve yaşadıkları Mahalle için çok önemliler. Hepsine çalışmalarından dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.