09.05’te Hayat Urla’da Durdu

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ölümümün 80.yılında Urla’da törenle anıldı. Atasını özlem ve minnetle anan vatandaşlar için saat 09.05’te hayat Urla'da durdu. 10.11.2018 09:05:00
09.05’te Hayat Urla’da Durdu

Urla Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen anma programında Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk için saat 09.05’te sirenler çaldı saygı duruşunda bulunuldu. İstiklal marşının okunmasın ardından, kamu kurumları, sivil toplum örgütleri ve özel kuruluşlar Atatürk anıtına çelenk bıraktı. Törene Urla Kaymakamı Önder Can, Urla Garnizon Komutanı Albay Erol Çevik, Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, Cumhuriyet Başsavcısı Tuncay Çelik, Urla Uzunada Deniz Üs Komutanı Piyade Albay Mustafa Karabalık, Siyasi Parti Temsilcileri, Belediye Meclis Üyeleri, Sivil Toplum Kuruluşları, öğrenciler ve çok sayıda Urlalı katıldı.