Urla Kadın Kooperatifi’ne konuklardan tam not

Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar’ın katılımıyla Balçova Belediyesi Engelli Tribün Merkezi’nde gerçekleşen Kadın Emeği Değerlendirme Vakfı Kadın Kooperatifleri Ege Bölge Toplantısı’nın ardından Uluslararası Huairou Komisyonu Genel Müdürü Sandy Schilen, KEDV Yönetim Kurulu Başkanı Şengül Akçar, KEDV Ege Bölge Koordinatörü Ayşe Temiztaş ve Türkiye’nin deneyimli gazetecilerinden Meliha Okur S.S Urla Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi’ni ziyaret etti. 19.11.2018 21:58:53
Urla Kadın Kooperatifi’ne konuklardan tam not

Schilen, Akçar, Temiztaş ve Okur kooperatif ortaklarıyla buluşarak pastane ve dikiş atölyesini gezdi. Özellikle kadınların yapmış olduğu gıda ürünleri ve dikiş atölyesinde yapılan patik tam not aldı.

Okur, kadınların el emeği ürünlerini çok beğendiğini ve ürünlerin açık pazarda mutlaka değerlendirilmesi gerektiğinin altını çizdi.

Schilen ise arkadaşlarına götürmek üzere kooperatiften yeni yıl hediyeleri alarak, Urla’yı tekrar ziyaret edeceğini söyledi.

Tahaffuzhane ve İskele Çay Ocağı’nı ziyaret eden Schilen, Akçar, Temiztaş ve Okur İskele’nin yeni çehresini çok beğendiklerini dile getirdiler.