“İdealkent” Ödülü’müz Urla’ya geldi.

Fransa’nın Strazburg kentinde düzenlenen yarışmada “4. Uluslararası Urla Enginar Festivali” için “Yerel Kalkınma” alanında verilen “İdealkent” Ödülü’müz Urla’ya geldi. 22.11.2018 15:29:49
“İdealkent” Ödülü’müz Urla’ya geldi.

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen Uluslararası Kent Araştırmaları Kongresi, “Sürdürülebilir Kentler ve Yerel Yönetimler” ana temasıyla 26 – 28 Ekim 2018 tarihleri arasında Fransa’nın Strazburg kentinde yapılmıştı. Kongre, Kent Araştırmaları Enstitüsü ve İDEALKENT (Kent Araştırmaları Dergisi) ev sahipliğinde; COJEP International, Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Orta Doğu ve Batı Asya Bölge Teşkilatı (UCLG-MEWA) ve Fransa’nın önde gelen mimarlık okullarından ENSAS’ın (Strasbourg, école d’architecture) işbirliğiyle düzenlendi. 2018 İdealkent jürisi Urla Belediyesi tarafından düzenlenen “4. Uluslararası Urla Enginar Festivali”ni yerel kalkınma alanında ödüllendirdi. Ödülü almak üzere Fransa’ya gidemediğim için Ankara’ya gönderilen ödülümüzü Belediye Başkan Yardımcımız Ziya Çamsarılıoğlu teslim alarak Urlamıza getirdi. Ödüle layık gören Jüriye ve bu organizasyonun yapılmasında emeği geçen başta Urlalı üretici çiftçilerimiz olmak üzere herkese şükranlarımı sunarım.