BAŞKAN UYAR MUHTARLARIN SORUNLARINI DİNLEDİ

Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar Muhtarlarla bir araya geldi. Çeşmealtı URİT Zirve Restoran’da Muhtarlar ve Belediye Birim Müdürleriyle kahvaltıda buluşan Başkan Uyar, sorunları dinledi. Muhtarlar Mahallelerine yönelik isteklerini dile getirirken, önemli çalışmalar yapan Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar’a da teşekkür ettiler. 30.11.2018 14:30:22
BAŞKAN UYAR MUHTARLARIN SORUNLARINI DİNLEDİ

Genel olarak yol ve sahil düzenlemeleri konularını Başkan Uyar’a aktaran Muhtarlar; “Birçok mahallemizde yol yenileme çalışmaları gerçekleşti. Yapımı bekleyen yerlerimizde var. Bu işlerin kolay olmadığını, sabır ve zaman gerektirdiğini biliyoruz. Bunları vatandaşlarımıza da aktarıyoruz. Bizler size çok teşekkür ederiz Başkanım. Ne zaman bir sıkıntıyla yanınıza gelsek elinizden geleni yapıyorsunuz” dediler.

Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar’da istekleri not ederek, “Biz Urla için, Urlalı için varız. Elimizden geldiğince birşeyler yapmaya çalışıyoruz. Daha güzel ve daha yaşanabilir bir Urla için çabalıyoruz” dedi. Ayrıca Uyar; “Birçok mahallemizde yol yenileme çalışmaları yaptık. Fakat çıkan yeni kararname ile tasarruf amacıyla ihaleleri yavaşlatın dediler. Bu yüzden Büyükşehir Belediyesi dahil tüm kamu kurumları buna uymak durumunda. Yine de öncelikleri dikkate alarak isteklerinizi elimizden geldiğince yapmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.