“İzmir’de İyilik Var”

İzmir’deki sivil toplum örgütleri, Gündoğdu Meydanı’nda “İzmir’de İyilik Var” çağrısı ile toplandılar. Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, buluşmada topluluğa hitap etti, “Ne mutlu bizlere, bugün bir kez daha gördük; gerçekten “dünyayı güzellik kurtaracak. Ne mutlu ki bir kez daha anladık Atam; gerçekten “Bütün ümidimiz gençliktedir” dedi. 1.12.2018 16:22:33
“İzmir’de İyilik Var”

Yaşar Üniversitesi öğrencileri, akademisyenleri ve yöneticilerinin başlattığı harekete teşekkür eden Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, “Yaşanabilir bir dünya” arzusuyla katkı koyanları da kutladı. Başkan Uyar şunları söyledi:

“Dünyayı güzellik kurtaracak, bir insanı sevmekle başlayacak her şey. Hilesiz, riyasız kucaklaşmalarla, Sokaktaki hayvanlara selam vermekle ve onlara aile olmakla… Bir fidan dikip, bu dünyaya nefes olmakla başlayacak güzellikler, farkındayız. Biliyoruz, balonunu uçuran çocuğun gözlerindeki sevinci görmekle başlar mutluluklar, Ne mutlu bizlere, bugün bir kez daha gördük; gerçekten “dünyayı güzellik kurtaracak. Ve ne mutlu ki bir kez daha anladık Atam; gerçekten “Bütün ümidimiz gençliktedir. Gururumuz, mutluluğumuz, iyi kimiz, geleceğimiz gençlerimiz; selam olsun sizlere. Ruhunu güzelliklerle besleyen, iyi kalpli tüm insanlara selam olsun. Bu bir gönül şöleni. Yapılan tüm iyilikler bizleri birbirimize daha çok yakınlaştıracak. Aramızdaki güven duygusunu pekiştirecek. Bizleri iyilikler için örgütleyecek. İhtiyacımız olan şey tam da bu aslında, örgütlenmek. Çünkü örgütlenemeyen her iyilik, örgütlü kötü azınlığın iktidarına mahkum kalacaktır. Bu yüzden bu iyilik zincirini oluşturan Yaşar Üniversitesi öğrencilerine, akademisyenlerine, yönetimine, katkı sunan İzmir Büyükşehir Belediyemize, İzmir Sivil Toplum Ağı ile Tülay Aktaş Gönüllü Kuruluşlar Güç Birliği Platformuna teşekkür ediyorum.”

Gündoğdu Meydanı’nda “Kitap değişim standı” başta olmak üzere çeşitli etkinliklere imza atıldı Bu yıl İyilik Var hareketinin ana teması ise “Akıllı Tüket” sloganı ile katılımcılara aktarıldı.