4.12.2018 19:22:45

Kadıovacık Köyü’müzdeki depreme dayanıklı olmayan camimizin yerine yapılan yeni caminin temelini Urla Kaymakamı Sayın Önder Can, Muhtarımız Nazif Çakıroğlu ve tüm köy halkı ile birlikte attık. Törene; Başkan Yardımcımız Ziya Çamsarılıoğlu, Büyükşehir Belediyesi Yerel Hizmetler Şube Müdürü Yener Kırmızı, Esnaf Odası Başkanımız Ahmet Birol Aydınhan, Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanımız İsmet Erak ile bu projenin hazırlanmasında emeği geçen Belediye Meclis Üyelerimiz Selçuk Balkan ile Raşit Dur da katıldı. Urla Müftümüz Ali Canbolat’ın hayırlı olması dilekleriyle birlikte törenimiz sonlandı. Kadıovacık Köyü halkıyla Cami inşaatının başlaması sebebiyle gerçekleşen buluşmada, kadınlarımız ile de sohbet ettik. Büyüklerimizin ellerinden öptük.