İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından 12. Kez kapılarını ziyaretçilerine açan 12 Uluslararası Turizm Fuarı’nda Urla Belediyesi olarak katıldık. 6.12.2018 19:11:26

Bu yıl 4'üncü kez düzenlenen ve TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya’nın da katıldığı Uluslararası Gastronomi Turizmi Kongresi'nin açılış töreninde ise kongreye katkılarımız nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Aziz Kocaoğlu'ndan Urla Belediyesi olarak plaket aldık. İzmir’in yanı sıra Urla’nın de gelişme hedefleri arasında yer alan Gastronomi Turizmi konusunda çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Böylesine önemli bir fuar ve kongrenin kentimizde yapılması da bizler için çok büyük bir avantaj. Bu çalışmaları yapan İzmir Büyükşehir Belediyemiz ve düzenleyici kuruluş İZFAŞ’a teşekkür ederim. Hemşehrilerimizi Fuar’da Urla Belediyesi Standına bekliyor, fuarın ülkemiz ve kentimiz ekonomisine katkı sağlamasını diliyorum.