Genç kızlar hem kaptan, hem boksör olacaklar

Urla Belediye Spor Kulübü bünyesinde boks sporu yapmaya başlayan üniversite öğrencileri Eda Bilge Akar, Nagihan Yurt ve Cansel Sena Coşkun antrenörleri Önder Yağcı ile birlikte Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar’ı ziyarete geldi. 12.12.2018 19:30:21
Genç kızlar hem kaptan, hem boksör olacaklar

Urla’da Denizcilik ve Ulaştırma eğitimi almaya başlayan Üniversite birinci sınıf öğrencileri 3 genç kız, olimpiyat düzeyinde öğrenci yetiştiren Önder Yağcı’dan ders almaya başladı. Eda Bilge Akar, Nagihan Yurt ve Cansel Sena Coşkun gençlerin spor yapmasına büyük destek veren Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar ile tanışmak istediler. Antrenörleri Önder Yağcı, Urla’da eğitim gören 40 dolayında üniversite öğrencisinin boks sporu yapmak için kulübe başvurduğunu belirtirken, “Başkanımız ve kulübün kurucusu Sibel Uyar’ın boks sporunun arkasında durduğunu göstermesi ile morallerimiz yerinde. Şu anda iki sporcumuz Olimpiyat kampına katılıyor. Boks sporuna gönül veren Eda, Nagihan ve Cansel de Başkanımız Sibel Uyar’a teşekkür etmek istediler. Bu spora yıllarını vermiş biri olarak gençlerin yetişmesine katkıda bulunmak böylesi bir ortamda bana da heyecan veriyor” dedi.

Başkan Uyar da boks yapan Eda Bilge Akar, Nagihan Yurt ile Cansel Sena Coşkun’u kutladı, “Kadınlarımızın da bu sporu yapması beni heyecanlandırıyor. Eğitiminizde ve spor hayatınızda başarılı olmanızı dilerim” dedi. Başkan Uyar ile genç sporcular bir antrenman ve sonrasında da maçta buluşmak üzere sözleştiler.