Türkan Saylan Urla’da anıldı

Cumhuriyet’in aydınlık yüzü Prof. Dr. Türkan Saylan Urla’da anıldı. Urla Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Gençlik Birimi tarafından hazırlanan anma etkinliği İzmir Büyükşehir Belediyesi Urla Yerel Hizmetler Şube Müdürlüğü’nde gerçekleşti. Törene Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar’ın yanı sıra İBB Urla Yerel Hizmetler Şube Müdürü Yener Kırmızı, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Urla Şube Başkanı Sibel Bavli, Urla Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Gençlik Birimi öğrencileri ve vatandaşlar katıldı. 22.12.2018 19:15:55
Türkan Saylan Urla’da anıldı

Etkinliğin konuşmacıları arasında ise Prof. Dr. Ayşe Yüksel ve Türkan Saylan’ın kadim dostu Gökşin Sanal yer aldı. Konuşmacılar, Prof. Dr. Türkan Saylan’ı tanıtarak hayatı hakkında bilgi verdiler. Ayrıca konuşmacılar Türkan Saylan ile ilgili olan anılarını paylaştılar.

Etkinliğin sonunda Urla Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Gençlik Birimi öğrencileri konuşmacılara çiçek verdi.

Etkinliğin oluşmasında emeği geçen herkese teşekkür eden Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Urla Şube Başkanı Sibel Bavli ; “Gülbahçe’de, Balıklıova’da, Zeytinalanı ve Kuşçular’da çocuk kulübü açtık. Ayrıca tiyatro ve ritim grubumuz var. Urla Belediyesi sayesinde tüm bu çalışmalarımız yapıyoruz. Bize her zaman destek olan Urla Belediye Başkanımız Sibel Uyar’a teşekkür ediyorum” dedi.