Urlalı kursiyerlerden lezzetli yemekler

Urla Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’nün açtığı pastacılık ve aşçılık kurslarında eğitim gören kursiyerler, öğrendikleri yemek, pasta, böreklerden örnekler yaptı. Belediye Başkanı Sibel Uyar ile 2019 yılı öncesinde buluşan kursiyerler, el emekleri olan birbirinden lezzetli ürünlerinden ikram ettiler. 28.12.2018 17:01:14
Urlalı kursiyerlerden lezzetli yemekler

Aralarında az sayıda erkek kursiyerin de olduğu pastacılık ve aşçılık kurslarında eğitim görenlerin bir bölümü, eğitim aldıkları alanlarda çalışmaya başladı. Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, kursiyerleri tebrik etti, “Bu örnekleri gördüğümüz zaman bizler de açtığımız kursların sonuçlarından mutlu oluyoruz. Burada eğitim görenler içinden kendilerine ait işyeri açan arkadaşlarımız da oldu. Kurslarımız bundan sonra da devam edecek” dedi.