Urla Belediyesi’nde yeni yıl kutlandı

Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, çalışma arkadaşları ile yeni yıl kutlaması yaptı. URİT Sosyal Etkinlikler Salonu’nda gerçekleşen buluşmada, 2018 yılında Urla Belediyesi’nin yaptığı çalışmaları anlattı. 28.12.2018 19:36:33
Urla Belediyesi’nde yeni yıl kutlandı

18 Müdürlüğün çalışmalarını slayt gösterimi ile detaylı biçimde paylaşan Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, “602 kişilik büyük bir aileyiz. Beşinci yılımızı tamamlamak üzereyiz. Bugüne kadar yaptığımız çalışmalarda hiç keşke sözünü kullanmadım. Bu büyük aile önemli işleri başardı. Bu ailenin bir ferdi olmaktan mutluluk duyuyorum. Bütün amacımız emeklerimizin karşılığını görmesi” diye konuştu.

Sözleşme bekletilecek
Daha önce taşeron şirkette çalışan, son düzenlemelerle Urla Belediyesi Şirketi URİT bünyesine aktarılan çalışanların 2019 sözleşmesinin imza sürecini beklettiklerini de söyleyen Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, “KHK ile yüzde 4 oranında zamla sınırlanan bir durum sözkonusu. Bu oranın artmasına yönelik bir değişiklik beklentilerimiz var. Bu nedenle hak kaybı olmaması açısından bu değişikliğin olmasını bekleyeceğiz” dedi.

Urla Markası
Konuşmasında Urla’nın bir model kent olduğunu ve bunun yurt dışında da çok bilindiğini vurgulayan Belediye Başkanı Sibel Uyar, konuşmasını, “Urla Modeli artık yurt dışında da tescillendi. Urla modelini hep birlikte yarattık ve bundan dolayı gururluyum. Hep iyi ki dediğim 5 yıl sonunda sizlerle çalışmayı istiyorum. Hepinize ailelerinizle birlikte sevgi ve saygıyla iyi bir yıl diliyorum” dedi.