Başkan Uyar, nöbetteki görevlilere yeni yıl ziyareti yaptı.

Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, yeni yıla girerken, görevlerini sürdüren ailesiyle vakit geçiremeyen kamu görevlileri ve esnafı ziyaret etti. 1.1.2019 01:46:44
Başkan Uyar, nöbetteki görevlilere yeni yıl ziyareti yaptı.

Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, yeni yıla girerken, görevlerini sürdüren ailesiyle vakit geçiremeyen kamu görevlileri ve esnafı ziyaret etti, iyi dileklerini sundu.
Nöbetteki polisleri, itfaiye, taksi durakları, nöbetçi eczaneler ve görevi başındaki esnafı gezen Urla Belediye Başkanı Uyar, "İnşallah hepimiz için iyi bir yıl olur" dedi. Başkan Uyar, “Dilerim ki 2019 yılı ülkemize ve dünyamıza barış, kardeşlik, özgürlük, adalet ve aydınlık bir yaşam getirsin. Sizlerde herkes gibi ailenizle birlikte olmak istiyorsunuz ama halkımız için görev başındasınız. Bundan dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum. Hepinize ailenizle sağlıklı, mutlu, huzurlu bir yıl diliyorum. İnşallah her şey gönlünüzce olur" dedi.