Çarşamba gününden bu yana etkisini sürdüren şiddetli yağıştan dolayı oluşan olumsuzluklar Urla’da ve tüm ilçelerde bir takım aksaklıklara, su baskınlarına neden oldu. 26.1.2019 15:22:14

Meydana gelen olumsuzlukları gidermek ve vatandaşın mağduriyetini önlemek için Urla Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin çalışması gece gündüz demeden devam ediyor. Zor şartlarda olumsuzlukları en aza indirmeye çalışan ekipler Urla’nın birçok mahallesinde ve sokağında aksaklıkları giderdi. Ayrıca Fen İşleri Müdürlüğü Whatsapp ve Urla Belediyesi Facebook hesaplarına gelen ihbarlar üzerine de bölgeye giden ekipler çalışmalarına devam ediyor.

Ekiplerimiz sürekli çalışma halinde diyen Başkan Uyar: "Vatandaşlarımız mağduriyet yaşamasın diye ekiplerimiz gece gündüz çalışıyor. Bu havalarda dikkatli olmamız gerekiyor. İzmir Büyükşehir Belediyemizle birlikte yaşanan mağduriyetin giderilmesi için tüm imkanlarımızla elimizden geleni yapacağız" dedi.