Başkan Uyar Zeytinelili kadınlarla buluştu

Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, Zeytineli Niyazi-Ali Rıza Mete Çok Amaçlı Köy Kompleksi’nde kadınlarla buluştu. Semtevi olarakta kullanılan binada Urla Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından verilen kurslarda kadınlar yapmış oldukları elişi ürünleri Başkan Uyar’a hediye etti. 5.3.2019 16:01:52
Başkan Uyar Zeytinelili kadınlarla buluştu

Ben her zaman sizler için çalışacağım ve her zaman sizlerin yanında olacağım diyen Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar; “Sizlere bu süreç için teşekkür etmeye geldim. Sizleri yani kadınları her yerde her zaman savunacağım. İyiki sizleri tanımışım. Kadın ekonomik alanda, sosyal alanda daha iyi bir konuma gelsin diye durmadan çalışacağım” dedi.

Kadınlar ise Başkan Sibel Uyar’a, her zaman yanlarında olduğu için, kadınları hep desteklediği için teşekkür ettiler.