Başarılarını Başkan Uyar ile paylaştılar

Balıklıova Ortaokulu Robokod Takımı Uluslararası First Lego Leauge (FLL) Robotik Turnuvaları kapsamında 554 Ulusal takım arasında ödüle layık görülen 16 takım arasında yeraldı ve “Duyarlı Profesyonellik” ödülü aldı. 11.3.2019 14:40:41
Başarılarını Başkan Uyar ile paylaştılar

Balıklıova Ortaokulu Müdürü Emrullah Demir, Matematik Öğretmeni Gürsel Sağmal, Robokod Harzemi Takımını temsilen öğrencilerden Ekin Aydın, Eren Alkış ile Feyzi Kaymaz Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar’a turnuvadaki süreci paylaştı. Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, robotik kodlama ve bilim alanında yapılan çalışmalarda elde edilen derece nedeniyle minikleri ve öğretmenlerini kutladı. Uyar, “Ülkenin geleceği sizlersiniz. Bilim ile toplumumuzun yolunu aydınlatacaksınız. Başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.