İstiklal Marşı’nın Kabulü Urla’da törenle kutlandı

İstiklal Marşı’nın Kabulünün 98. Yıldönümü ve Şairi Mehmet Aktif Ersoy’u anma programı Urla Hakan Çeken Kültür Merkezi’nde düzenlenen törenle yapıldı. Törene, Urla Kaymakamı Önder Can, Garnizon Komutanı Mustafa Karabalık, Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, Başsavcı Tuncay Çelik, siyasi partilerin yerel seçim adayları ve yöneticileri, protokol üyeleri, öğrenciler ve Urla halkı katıldı. 12.3.2019 15:41:49
İstiklal Marşı’nın Kabulü Urla’da törenle kutlandı

Urla Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırlamış olduğu programda İstiklal Marşı ve Mehmet Aktif Ersoy’un şiirleri öğrenciler tarafından seslendirildi. Program, Mehmet Akif Ersoy’un yaşamını anlatan sunum, tiyatro gösterisi ve oratoryo ekibinin şarkıları ile devam etti.

İstiklal Marşı’nın Kabulünün 98. Yıldönümü ve Şairi Mehmet Aktif Ersoy’u anma töreni kapsamında okullar arası düzenlenen yarışmada derece alan öğrencilere de ödülleri verildi. Törenin ardından Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar ve protokol üyeleri Urla Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan resim sergisini ziyaret etti.