Babalar sertifikalarını aldı

Urla Belediyesi ile Anne Çocuk Eğitim Vakfı’nın düzenlediği 10 haftalık “Baba Destek Eğitim Programı” tamamlandı. Eğitimlerini tamamlayan 15 baba sertifikalarını Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar’dan aldı. 13.3.2019 18:56:28
Babalar sertifikalarını aldı

AÇEV ile Urla Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’nün birlikte yürüttüğü bir eğitim çalışması daha sonuçlandı. Baba ile aile arasında iletişim sorunlarını gidermek, çocuğun gelişim alanları konusunda farkındalık yaratmak ve babaları bu konularda bilgilendirmek ve cinsiyetçiliğin aileye verebileceği zararların değerlendirilmesi konuları kurslarda ele alındı. Eğitim programını başarıyla bitiren 15 kursiyere sertifikaları Urla Belediye Meclis Salonu’ndaki törenle verildi. Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, görevi süresince kurslar ve eğitimlere önem verdiğini belirtirken, AÇEV’e verdiği destek nedeniyle teşekkür etti.