Başkan Uyar’dan meclis üyelerine veda yemeği

2014-2019 yılları arasında görev alan belediye meclis üyelerine Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar veda yemeği düzenledi. İskele Urit Restoran’da düzenlenen veda yemeğine belediye meclis üyelerinin yanı sıra Urla Kaymakamı Önder Can, CHP İlçe Başkanı Hakan Özbadur, AKP İlçe Başkanı Murat Nart ve siyasi partilerin yerel seçim adayları katıldı. 13.3.2019 19:00:00
Başkan Uyar’dan meclis üyelerine veda yemeği

Başkan Uyar, Urla adına beş yıl boyunca yapmış oldukları çalışmalar dolayısıyla belediye meclis üyelerine teşekkür ederek plaket verdi.

Belediye meclis üyelerine teker teker teşekkür eden Uyar, “Allah bana bu onuru yaşattığı için her gün şükrediyorum. En büyük teşekkürüm her zaman olduğu gibi Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e. Ben inanıyorum ki bundan sonraki beş yılda da herkes Urla için çalışacak. Tüm belediye meclis üyesi arkadaşlarıma siyasi kimliklerini çıkararak sadece Urla adına çalıştıkları için teşekkür ediyorum. Sizleri tanımak benim için bir onurdu. Hepiniz hakkınızı helal edin” dedi.