KADIN KOOPERATİFİNDEN BAŞKAN UYAR’A ZİYARET

S.S Urla Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi paydaşları Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar’ı ziyaret etti. Desteklerinden dolayı Başkan Uyar’a teşekkür eden kadınlar; “Bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayın, bizlere her zaman destek oldunuz, bir başkan gibi değil bir arkadaş, bir dost gibi davrandınız” dediler. 15.3.2019 14:28:09
KADIN KOOPERATİFİNDEN BAŞKAN UYAR’A ZİYARET

Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar döneminde kurulan Kadın Kooperatifinin paydaşları Başkan Uyar’a teşekkür ziyaretinde bulundular. 20 paydaş ile başlayan Kooperatifin şimdi ise 184 paydaşı var.

Kadın Kooperatifinin ilk ortağının Urla Belediyesi olduğunu belirten Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar; “Bu işe sadece 20 kişi ile başladık. Belki de kimse inanmadı bize ama şimdi tam 184 kişiyiz. Kooperatifimizle çok güzel işler başardık. Kadınlarımıza ekonomik alanda güç olduk. O kadar büyüdük ki kendi markamız olan “KARYA” yı oluşturduk. Artık Kooperatifimizde ürünlerimiz KARYA markası adı altında satılıyor. Ben her zaman kadın gücüne inanlardanım. Biz istersek herşeyi başarırız. Her zaman söylüyorum; Bizlerin bir olması, birlik olması lazım. Sizlere hep destek oldum, hep yanınızda oldum ve yanınızda olmaya da devam edeceğim. Hiç keşkem olmadı benim. Sizlerde benim hep iyikilerimsiniz. İyiki varsınız” dedi.