Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar Türk Kadınlar Birliği Urla Şubesi tarafından

Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar Türk Kadınlar Birliği Urla Şubesi tarafından Lapena Restoranda düzenlenen yemeğe katıldı. 22.3.2019 16:15:54
 Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar Türk Kadınlar Birliği Urla Şubesi tarafından

Şuana kadar yapmış olduğu hizmetlerden ve kadınlara verdiği desteklerden dolayı Başkan Uyar’a teşekkür eden Türk Kadınlar Birliği Urla Şube Başkanı Ayşe Başkanoğlu; “Bu 5 yıllık süreçte Başkanımızla her zaman uyum içinde çalıştık. Bizlere her zaman destek oldu. Birlikte çok güzle işler başardık. Bugünde burada Başkanımız için toplandık. İstedik ki Başkanımız Sayın Sibel Uyar’a bir teşekkür edelim. Bizlerde her zaman başkanımızın yanında olup, destekçisi olacağız. Birlikte birçok güzel işlere imza atacağız” dedi.

Her zaman kadınların yanında olduğunu, kadınlarında hayatın her alanında olması gerektiğini birkez daha vurgulayan Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar; “Ben her yerde kadınları anlatıyorum. Kadınların sadece siyasette değil her alanda olması gerektiğini söylüyorum. Ama galiba yeterince birlik olamıyoruz. Birlik olsak herşey daha farklı olabilir. Ben bunun için çalışmaya devam edeceğim. Bu beş yılda çok şeyler öğrendim. Urlamıza ve Urlalılarımıza hizmet etmeye çalıştık. Bundan sonrada Urlam için çalışmaya devam edeceğim. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.