Enduro ve Atv Şampiyonası’nın startı Urla’da verildi

Türkiye Motosiklet Federasyonu’nun düzenlediği Titus Feronia Motor ve Doğa Sporları Kulübü’nün organize ettiği, Urla Kaymakamlığı ve Urla Belediyesi işbirliği ile düzenlenen 2019 yılının ilk yarışı olan Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası Urla Cumhuriyet Meydanında verilen start ile başladı. 23.3.2019 16:45:33
Enduro ve Atv Şampiyonası’nın startı Urla’da verildi

130 sporcunun katıldığı yarışlar iki gün boyunca Titus-Feronia Doğa ve Motor Sporları Merkezi’nde gerçekleşecek.

Hayatını kaybeden sporcular Burak Özel ve Özgürcan Gözmen adına düzenlenen vefa yarışının medya startını Urla Kaymakamı Önder Can, Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, siyasi parti temsilcileri, Türkiye Motosiklet Federasyonu Başkanı Bekir Yunus Uçan ve Türkiye Motosiklet Federasyonu As Başkanı Mahmut Nedim Akülke tarafından verildi.

Yarışlara ev sahipliği yapmaktan dolayı mutlu olduğunu belirten Başkan Uyar, yarışa katılan tüm sporculara başarılar diledi.

Motosiklet severlere heyecan dolu iki gün yaşatacak olan şampiyonanın ödül töreni yarın Titus-Feronia Doğa ve Motor Sporları Merkezi’nde saat 17:30’da yapılacak.