Ura Kaymakamı Önder Can ve Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar,

Ura Kaymakamı Önder Can ve Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, Urla Geleneksel Mart Dokuzu Ot Festivali kapsamında Hersekzade Ahmet Paşa Hamamı’nda kurulan mutfak atölyesini ziyaret etti. Kurulan Atölyede Nevin Balcı Şifalı “Bitkiler ile Geleneksel Sabun” yapımı, Yonca Eryaşa “Bitkilerden Yağ Çıkarma” yapımı ve Burcu Ertunç tarafından ise Kese Yapımı gerçekleşti. 23.3.2019 17:02:14
Ura Kaymakamı Önder Can ve Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar,

Restorasyonu tamamlanan Hersekzade Hamamında yapılan ilk etkinliğin Ot Festivali kapsamında oluşturulan atölye ile yapılan çalışmaların olduğunu söyleyen Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar; “Bugün birçok yerimizde çeşitli atölyeler var. Burada da sabun ve bitkilerden eterik yağ çıkarma atölyemiz yer alıyor. Tarihi Hamamımızda yapılan ilk etkinlik bu. Bundan dolayı da çok mutluyuz. Herkesi Ot Bayramımıza bekliyoruz” dedi.