Urla Eğitim Vakfı’nın açılış kokteyli Urla Eski Tamirhane Binası’nda gerçekleşti.

Açılışa, Urla Kaymakamı Önder Can, Urla Belediye Başkanı İ.Burak Oğuz, bir dönem önceki İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, CHP Urla İlçe Başkanı Hakan Özbadur, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda eğitim gönüllüleri katıldı. 12.4.2019 19:45:22

En önemli yatırımın insana yapılan yatırım olduğunu belirten Urla Belediye Başkanı Burak Oğuz; “Bugün burada böylesine önemli bir yatırımı Urla’ya kazandıran, gençlerimize ve çocuklarımıza sahip çıkan Urla Eğitim Vakfı’na ve Vakfın değerli Başkanı Hale Pekerten’e ve yönetimine çok teşekkür ederim. Bizler bu yola çıkarken her zaman insana yatırım yapmamız gerekiyor dedik. Belediye Başkanlığı makamını bugün devraldım. Bu makamların gelip geçici olduğunu, önemli olan güzel izler bırakan işler yapmamız gerektiği bilincindeyim. Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere emanet ettiği Cumhuriyet, Atatürk İlke ve Devrimleri çerçevesinde sağlanacak her türlü yatırımda başta şahsım, sonra da Urla Belediyesi olarak her zaman yanınızdayım. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Program Tamirhane Binasına kurulan resim sergisinin gezimi ile sona erdi.