Özel çocuklardan özel gece

Kızılay Urla Şubesi tarafından “Hayata Bağlan Projesi” kapsamında bu akşam Urla Cumhuriyet Meydanı’nda etkinlik düzenlendi. Düzenlenen etkinlikte özel çocuklar birçok gösteri sunarak büyük alkış aldı. 14.5.2019 08:17:07
Özel çocuklardan özel gece

Etkinliğe Urla Kaymakamı Önder Can, Urla Belediye Başkanı Burak Oğuz, Kızılay Genel Başkan Yardımcısı İsmail Hakkı Turunç, Kızılay Genel Sekreteri Hüseyin Can, Kızılay Urla Şube Başkanı Nurgül Saltık, İlçe Kızılay Şube Başkanları ve çok sayıda Urlalı katıldı.

Urla Belediye Konservatuarı ile birlikte konser veren çocuklar, defile yapıp halk oyunu oynadılar.

Programda konuşan Urla Belediye Başkanı Burak Oğuz; “
Kızılay bizim için son derece önemli bir kurum. Üstelenmiş olduğu çok önemli görevler var. Her zaman herkesi yanında olması ve özellikle hayata bağlan projesi ile birçok çocuğa ulaşılması çok önemli ve güzel bir iş. Bizlerde gerek Urla Belediyesi, gerek de şahsım olarak her zaman Kızılay’ın çalışmalarını destekliyoruz. Bu güzel gecede emeği geçen herkese çok teşekkür ederim” dedi.

Urla Kaymakamı Önder Can ise; “Görev yaptığım her yerde en aktif olarak Kızılay ile çalıştım. Burada da aynı şekilde yine en aktif Kızılay ile çalışıyoruz. Gerçekten çok güzel işler yapıyorlar. Emekleri için teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.