Süt kuzusu Projesi Urla Merkez’de uygulamada

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği en önemli sosyal sorumluluk projelerinden “Süt Kuzusu” projesi bundan sonra Urla Merkez mahallelerinde de hayata geçirilecek. 24.5.2019 11:39:47
Süt kuzusu Projesi Urla Merkez’de uygulamada

Projede 1-5 yaşları arasındaki her çocuk için ayda 8 litre süt verilecek. Ayda bir kez yapılacak dağıtım Büyükşehir Belediyesi personelince çocukların evine ulaştırılacak.

Urla’da projeden yarararlanmak isteyen vatandaşların, bulundukları mahalle muhtarlıklarına veya Büyükşehir Belediyesi Urla Yerel Hizmetler Müdürlüğü’ne başvurması gerekiyor.

Başvuru Belgeleri

1. Başvuru Dilekçesi
  2. Anne- Baba ve Süt Kuzusu’ndan süt alabilecek çocukların kimlik fotokopileri

Boşanma Halinde:

Mahkeme Kararı (Çocuğun velayetinin başvuru yapan ebeveynde olduğunu gösterir belge)

Resmi Nikah Olmaması durumunda:

Nüfus Müdürlüğü’nden alınacak nüfus kayıt örneği (Çocuk tanıma ibaresinin olduğu belge)