“Topraksız Tarım” eğitimi tamamlandı

Urla Belediye Başkanı Burak Oğuz, İzmir Büyükşehir Belediyesi Sosyal Projeler Dairesi Başkanlığı Meslek Fabrikası Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Topraksız Tarım” eğitimine katılan kursiyerlere sertifikalarını verdi. 28.5.2019 08:37:15
“Topraksız Tarım” eğitimi tamamlandı

İki aydır düzenlenen kursların sonunda topraksız tarım
arttırılıp iyi tarım uygulaması ve sağlıklı ürünler yetiştirilmesi sağlanacak. Kursiyerlere sertifikalarını veren Başkan Oğuz; “Urla bir tarım kentidir. Tarımın ve tarım alanlarının artması için yerel yönetimler olarak elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Büyükşehir Belediyemizin de uygulamış olduğu “Topraksız Tarım” projesi son derece önemli. Kursa katılıp eğitim alan vatandaşlarımızı tebrik ediyorum” dedi.