Kadın Üreticilerimize 96 Kovan 'Efe cinsi' arı dağıtımı gerçekleşti

Urla Belediye Başkanı Burak Oğuz ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Yerel Hizmetler Şube Müdürü Yener Kırmızı ve İBB Kırsal Kalkınma Projeleri Şube Müdürü Ahmet Tomar’ın katılımıyla kadın üreticilerimize 96 kovan “Efe cinsi” arı dağıtımı Barbaros Köyü’nde gerçekleşti. 30.5.2019 16:47:21
Kadın Üreticilerimize 96 Kovan 'Efe cinsi' arı dağıtımı gerçekleşti

Urla Belediye Başkanı Burak Oğuz ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Yerel Hizmetler Şube Müdürü Yener Kırmızı ve İBB Kırsal Kalkınma Projeleri Şube Müdürü Ahmet Tomar’ın katılımıyla kadın üreticilerimize 96 kovan “Efe cinsi” arı dağıtımı Barbaros Köyü’nde gerçekleşti. Urla’nın tarımsal bölgelerinde kırsal kalkınmanın arttırılması ve tarımsal üretimde sürdürülebilirliğin sağlanması için geliştirilen “Arıcılık” ıslah ve yaygınlaştırma projesi için büyükşehir belediyemizle ortak çalışmalarımız devam edecek.