Başkan Soyer’den Urla’ya ziyaret

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Urla Belediye Başkanı Burak Oğuz’u makamında ziyaret etti. 12.6.2019 10:15:00
Başkan Soyer’den Urla’ya ziyaret

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Urla Belediye Başkanı Burak Oğuz’u makamında ziyaret etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer, Urla Belediye Başkanı Oğuz, CHP Urla İlçe Başkanı Hakan Özbadur ve Meclis Üyeleri ile yaptığı görüşmede ilçedeki çalışmalar hakkında bilgi aldı, yapılacak olan yatırımlar hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Başkan Oğuz’un makamında ki toplantının ardından Başkan Tunç Soyer Urla’da saha gezisine çıktı. Çeşmealtı-İskele ve Kalabak bölgesinde incelemeler yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer ve Urla Belediye Başkanı Oğuz yatırım alanlarını da gezdiler.