BAŞKAN OĞUZ KÖY MUHTARLARIYLA BULUŞTU

Urla Belediye Başkanı Burak Oğuz Köy statüsündeki Mahalle Muhtarlarıyla biraraya geldi. Urla Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleşen toplantıda Köy Muhtarlarının sıkıntıları ve istekleri dinlendi. 19.6.2019 17:18:58
BAŞKAN OĞUZ KÖY MUHTARLARIYLA BULUŞTU

Urla Belediye Başkan Yardımcısı Erhan Kıpkıp, Emine Sağlam Baş, Yücel Işık, Temizlik İşleri Müdürü Barış Çoban ve Fen İşleri Müdürü Selim Dayıoğlu’nun da yer aldığı toplantıda sıkıntılar dinlendi, not edildi.

Toplantıda konuşan Urla Belediye Başkanı Burak Oğuz; “Her ne kadar adı mahalle olsa da oralar bizim hala köyümüz. Siz Muhtarlarımız bizim köylerde gözümüz kulağımızsınız. Sizden gelecek taleplere göre çalışmalarımızı şekillendireceğiz. Sorunları elimizden geldiğince aşmak için çalışacağız” dedi.