Başkan Oğuz'dan Karnaval'da Yerinde İnceleme

Urla Belediye Başkanı Burak Oğuz, Urla Gençlik Karnavalı’nın son gününde Kum Denizi Plajına giderek incelemelerde bulundu. 1.7.2019 10:22:30
Başkan Oğuz'dan Karnaval'da Yerinde İnceleme

26 Haziran’da başlayan ve bugün sona erecek olan karnavala Türkiye’nin dört bir yanından akın oldu. Can Bonomo, Teoman, Edis, Bedük, Duman, Hayko Cepkin, Ben Fero, Ezhel gibi birçok ünlü ismin konser verdiği karnavalda gelen konuklar doyasıya eğlendi. Yaklaşık 40 bin kişinin Urla’ya gelerek karnavala katılması da Urla esnafına can suyu oldu.

Karnaval alanına gelerek eğlence yerlerini, çadır alanlarını ve kurulan stantları gezen Başkan Oğuz, “Karnavalda çok güzel ve eğlenceli üç gün geçirdik. Her hangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmadı. Bugün karnavalın son günü;  herkesin sorunsuz, bol eğlenceli bir gün geçirmesini diliyorum. Türkiye’nin her yerinden binlerce kişiyi Urlamızda ağırladık. Karnaval alanında çok sayıda stant kuruldu. Hem alandaki hem de dışardaki esnafımız çok memnun. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.